Papatya Anaokulu
İlhanlı Mh. 156. Sk. Bina No2/1 NİĞDE/MERKEZ

VİZYON

Geleceğin altın çocuklarının yetişmesinde pay sahibi olmak adına çıktığımız yolda; çocuklarımızın aileleri ile iş birliği içerisinde, eğitim alanındaki gelişmeleri ve faaliyetlerimizden etkilenen kişi ve kurumlardan yapılan geri dönüşümleri sürekli takiple beklentilerin hep önünde, kalitesiyle örnek gösterilen, önder bir kurum olmak.

MİSYON

Milli ve manevi değerlerine bağlı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, iç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, sosyal ilişkileri güçlü, işbirliği ve takım çalışmasına istekli, biz bilincine sahip, paylaşımcı, değişik görüş ve düşüncelere saygılı, yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen, çevreye duyarlı, öz bakım becerilerini kazanmış, sürekli gelişime açık, Türkçe´yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

SABAHÇI SINIFLAR 08:00 - 13:00 ÖĞLENCİ SINIFLAR 13:00 - 18:00

Servis hizmeti vardır.

Okulumuz NİĞDE/MERKEZ´de Bulunmaktadır.

ŞEHİR MERKEZİ

100 Öğrenci Kapasitelidir.

Jimnastik Hareketler, Çocuk Oyunları, Drama vb.

Sanatsal Faaliyetler, Fen ve Doğa Çalışmaları.

Değerler Eğitimi